• Persoonlijke aandacht & deskundig advies
  • Privé shoppen mogelijk
  • Spaar bij elke aankoop voor Vrouw-tegoed
  • Winnaar best customer experience award 2018

CORONAVIRUS

SHOPPEN OP AFSTAND

– Mail naar info@vrouwhorst.nl, of app naar: 0657694950. Daarna nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken.

– Wij maken foto’s van items/outfits waarvan wij denken dat deze aan jouw wensen voldoen. Deze sturen we je toe via whatsapp of we gaan samen de webshop Op deze manier kunnen we met je overleggen. Face-time is ook een optie. Aan de hand van dit overleg stellen wij een pakket voor je samen.

– Voor mensen binnen een straal van 15km: we bezorgen de pakketjes zelf, brengen de items naar je toe (desnoods in verschillende maten). Jij kunt rustig thuis passen. Tussendoor kun je foto’s met ons delen of face-timen voor advies en overleg. De items, waar je voorkeur niet op valt, worden weer bij je thuis opgehaald. Overigens bezorgen we gratis.

– Je hoeft NIET vooraf te betalen. Alles zetten we op factuur.

Woon jij verder weg? Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van bovenstaande service, graag zelfs. Het afhandelen van je bestelling doen we dan via de normale regels die voor onze webshop gelden (m.b.t. betalingen en verzenden).

 

 

 

 

SHOPPEN OP AFSPRAAK

Wil jij graag komen shoppen? LEUK, dat kan!
Mail naar info@vrouwhorst.nl, of app naar: 0657694950. Wij nemen contact met je op om samen een afspraak in te plannen. Je hebt de garantie dat diegene waarmee je een afspraak hebt, fit is. Zorg jij ervoor dat je ook fit bent? Dit om ieders gezondheid te waarborgen.
Maak je gebruik van deze service? Voel je zeker niet verplicht om iets te kopen, dat zouden wij nooit willen.

 

Ps. onderstaande service (PLAN EEN DATE) vervalt tijdelijk. Als je een afspraak wilt maken, graag bovenstaande instructies volgen.

Plan een date

Maak een afspraak via dit formulier of neem contact met ons op via telefoon: 077–3985545 of per Whatsapp: 06-57694950